Kesäloman alkaessa keväästä kiitos ja katsaus syksyyn!

14.6.2023

Haluamme kiittää kaikkia kuluneesta kevätkaudesta!

Vertaistervarit-hankkeen henkilökunta jää kesälomalle ja sen myötä viestintäkanavat hiljenevät 19.6.-4.8. väliseksi ajaksi. Mirka on tavoitettavissa kesätauon aikana 17.-28.7. lyhennetyin työajoin työstäen samalla Vertaistervarit-ohjaajan oppaan nettiversiota, joka tulee kaikkien hyödynnettäväksi nettisivuillemme. Opas sisältää muun muassa valmiita ryhmätoimintamalleja niin lähi- kuin etäryhmien toteutukseen. 

Syksyllä käynnistyy useampia Vertaistervarit-ryhmiä. Mikäli kaipaat tukea elintapamuutokseen etänä tai lähiryhmässä, seuraa viestintäämme elokuun aikana ja ilmoittaudu mukaan itsellesi sopivaan ryhmään täältä!

Vertaistervarit-ohjaajakoulutukseen on ilmoittautuminen auki. Mikäli elintapateemaisen vertaisryhmän ohjaaminen kiinnostaa, kannattaa ilmoittautua 9.9. ja 23.9. Tampereella järjestettävään maksuttomaan ohjaajakoulutukseemme täältä! Koulutukseen on mahdollisuus osallistua myös Teamsin välityksellä.

Kierrämme syksyn aikana useissa hyvinvointitapahtumissa ja järjestämme myös omia Vertaistervarit-hyvinvointitapahtumia eri puolilla Suomea. Tapahtumista tiedotamme somekanavissamme sekä nettsivuillamme.

Rentouttavaa kesänaikaa ja tapaamisiin syksyllä!

Mirka ja Anne Vertaistervareista

Kuvituskuva. Niittykukkia keltavihreällä taustalla. Kuvassa oikealla alhaalla Vertaistervarit-hankkeen ja Psoriasisliiton logot.