Vertaistervarit-ohjaajat jatkokouluttautuivat Pikku-Syötteellä

29.3.2023

Nauru raikui kauniin luonnon keskellä, kun joukko vuosien 2020–2022 aikana valmistuneita Vertaistervarit-ohjaajia kokoontui eri puolilta Suomea jatkokoulutukseen Pikku-Syötteelle 24.–26.4. Mukana oli ohjaajia lähes jokaisesta hankkeen aikana järjestetystä Vertaistervarit-ohjaajakoulutuksesta.

"Nyt oli kyllä mukava poppoo, enkä oo pitkään aikaan nauranut näin paljon. KIITOS! 😊"

Vertaistervarit-ohjaajan oppaaseen ja ohjausmateriaaleihin tutustuminen herätti paljon keskustelua ja kokemusten vaihtoa ohjaajien kesken. Jooga, luonnossa liikkuminen ja yhdessäolo toivat ohjaajille uusia kokemuksia ja voimavaroja arkeen. 

"Erityisesti toi virkistystä arkeen. Miniloma hyvässä seurassa 😊 Ihana tulla valmiiksi suunniteltuun ja järjestettyyn. Itse vain osallistua. Näin jaksaakin antaa toisille enemmän."

Oli ihanaa tutustua jokaiseen vapaaehtoistoimijaamme paremmin ja nähdä, miten porukka hitsautui viikonlopun aikana yhteen. Nähtävissä oli innostusta ja vahvistunutta osaamista Vertaistervarit-ryhmien perustamiseksi. Tulevaisuudessa tulemmekin näkemään useita uusia Vertaistervarit-ryhmiä ympäri Suomen. 

Ihmisiä joogan loppurentoutuksessa patjalla.
Talvinen luontokuva
Ihmisiä istumassa kodassa nuotion äärellä.